Exoplanet: First Contact pe Kickstarter

1

Studioul Alersteam anunță lansarea campaniei de Kickstarter pentru un joc numit Exoplanet: First Contact. Ce este? Ca o descriere scurtă, au îngrămădit la un loc Morrowind, Gothic, Dune și serialul Firefly.

Rezultatul este un western pe o planetă extraterestră, la care va trebui să străbați pustietatea, încercând să supraviețuiești, să găsești de muncă, și inevitabil să descoperi un secret enigmatic ascuns în adâncurile planetei.

Exoplanet este un RPG, combinat cu acțiune, de singleplayer, la care vei lua controlul unui individ numit Jack Sharp, fost căpitan de navă stelară, acum izolat pe o planetă minieră numită K’Tharsis, ce se află în declin după ce zăcămintele de minereu prețios s-au epuizat.

Precum jocurile de unde ia inspirație, Exoplanet va include dialog, alegeri, gătit, posibilitatea de-a controla insecte, plus foarte multă confecționare.

Jocul va fi lansat pe bucăți, pentru a permite dezvoltarea sa, primul capitol sosind în primăvara anului viitor, dacă pragul de 45 de mii de dolari este atins.

Sursa: Alersteam

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

One Response