First Wonder: Kabuto revine

1

Oameni ce în zilele lor de glorie au realizat MDK și Giants: Citizen Kabuto, reuniți sub numele Rogue Rocket Games, anunță First Wonder, un succesor spiritual și nu numai pentru Citizen Kabuto.

În acest joc, vei lua alternativ rolul a doar două facțiuni, nu trei din păcate, un gigantic Monstro și un grup de Cargonauți cu rachete pe spate. De ce se află aceste două facțiuni în luptă? Vedeți voi o corporație semi-malefică a păcălit locuitorii unei planete pașnice să îi lase să le sece casa de resurse, trezind o creatură antică gigantică, Monstro.

Acum, acest apărător profetic al planetei Majorca, are un destin de îndeplinit. Da, Planeta Majorca. Planeta spre care se duceau Mecarienii înainte de-a face un popas extins pe planeta din Citizen Kabuto.

Cargonauții erau o adunătură de indivizi trimiși să culeagă ce puteau din resturile planetei Majorca, ce acum se trezesc prinși pe planetă cu Monstro, și obligați să prindă fiara până ce își îndeplinește scopul său teribil.

Dacă vă trece prin minte Evolve, n-ar trebui, deoarece conform tradiției, hărțile lui First Wonder sunt de dimensiuni ridicole, cu umor la fiecare pas. Genul de umor pe care îl știți de la Citizen Kabuto, MDK, și probabil Armed and Dangerous.

First Wonder nu are o dată de lansare, are însă un eveniment de Kickstarter în plan. Intenția este cea de a folosi finanțarea publică pentru dezvoltarea unei variante pentru platforme multiple a lui Fist Wonder, momentan jocul funcționând pe PC. O demonstrație jucabil va fi prezentată la Pax Prime, spre finalul acestei luni.

Sursa: Am primit un e-mail foarte lung

Și desigur, nu putem uita:

One Response

  1. ion

    Super. Sper să nu sugă. Dar m-am distrat mai bine cu Delphi decât cu Kabuto în original.