World of Warcraft se află în declin

2

Cel mai nou raport financiar al companiei Activision-Blizzard a dezvăluit ceva foarte interesant despre World of Warcraft. Chiar dacă Warlords of Draenor a fost o reinterpretare interesantă a istoriei seriei, nu a reușit să mențină atenția publicului pentru prea mult timp. În consecință, World of Warcraft este acum la cel mai scăzut nivel de abonați pe care l-a avut din anul lansării.

Totuși, este vorba de 5,6 milioane de utilizatori, mai mulți decât ai oricărui alt MMO făcut vreodată. Blizzard a cam anticipat că asta se va întâmpla, motiv pentru care urmează să fie anunțat un nou expansion mâine, ce ar trebui să revitalizeze populația, cel puțin pentru câteva luni.

Sursa: PC Gamer

2 Responses

  1. Shaikan

    Cat timp vor continua sa simplifice jocul, vor pierde si mai multi abonati. Poate daca ar reveni si ei la expansiuni care necesita un efort si eventual inlantuirea a 2-3 neuroni pentru a face ceva in joc, ar mai castiga din vechii abonati.

    De la WotLK incoace tot in declin sunt, tocmai din acest motiv. Fanii cer de multa vreme Vanilla si BC only servers, dar ei nu vor asta. Macar ar putea asculta si face o expansiune care sa fie aproape de mai sus mentionatele, pentru a-si recastiga abonati.

    Just my 2 cents :)

  2. Mihai

    Nu stiu cum se intampla, ca tot in declin se afla de cativa ani, si tot mereu sunt pe primul loc. :| Halal declin! :|