Update despre conținut

7

Ce emisiuni veți vedea de acum înainte pe Games-Arena, și de ce.

7 Responses

 1. peng

  Mă bucur că vei reveni la un program regulat de postare. Adevărul este că şi aşa făceai prea multe. Review-urile de exemplu, chiar dacă îmi plăceau, înţeleg de ce erau prea mult efort depus pentru prea puţin câştig. Sunt de părere că într-un fel şi live-urile erau în aceeaşi situaţie tocmai fiindcă le dedicai prea mult timp. Multe din întrebările care îţi erau adresate, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu puteau crea o situaţie amuzanta sau interesanta şi atunci era o oră în bună măsură pierdută. Sper că vei mai face măcar ocazional emisiuni alături de Raul totuşi fiindcă acelea chiar erau interesante în întregime. Oricum, mă bucur că nu ai renunţat la site. Îţi urez multă sănătate (trupească şi portofelicească :-P ) !

 2. Macavei Raul

  Hei daca e sa apara acel humble bundle ti-l voi cumpara eu :).
  @Peng eu il astept cu mare drag pe batranul nostru pe la live-urile mele :D

 3. Demonslayer20

  Unacom intrebare ai zis ca emisiunile live sau dus cu exceptia a catorva cazuri mai special in care nu vei face live singur sunt pathfinder si vampire printer acele cazuri speciale? daca nu sunt printe acele cazuri speciale intelege nui nicio problema vreau doara sa stiu
  PS: motivul pentru care am lasta intrebarea asta si pe site si pe youtube asta daca am reusti sa o las si pe youtube este pentruca nu stiu sigur pe care esti activ si pe care nu

 4. Beda Venerabilis

  Concluzia? Orice exces dăunează grav sănătății. Iar stresul este bossul final, nici dacă trișezi nu-l învingi.
  Programul pe care l-ai descris tu aici e unul muuuuuuult mai normal și omenesc față de cel de dinainte.
  Să fii sănătos și voios, nu-ți pierde optimismul!

 5. HappyGreenViking

  Unacomn,am un plan de dominatie mondial….bine nu de dominatie mondial dar un plan.Si nu e un plan cat mai mult o curiozitate.Nu ai vorbit nici odata cu Claudiu sa mai recrutati creatori de continut pentru site?Munca ti-ar fi mult usurat daca ai mai avea cativa oamenii care sa se ocupe de demo de exemplu sau alte tipuri de emisiuni.
  In rest sanatate,si daca o sa fie un humble bundle pe care il doresti,doar fa un semn si ti-l cumpar eu.

 6. ion

  Dacă tot zici că ești strâmtorat cu banii de ce nu faci emisiunile în engleză? Măcar în perioada asta când zici că ai probleme. Sunt sigur că vei avea de cel puțin 10 ori mai mult trafic decât ai acuma.

 7. unacomn

  Traficul din afara nu ar ajuta foarte mult un site din Romania. Daca era de la zero facut totul cu intentia de-a atrage sponsori si trafic din afara, poate ca ar fi mers.
  Cat despre mai multi oameni, asta era intentia in 2012, din pacate noii recruti nu rezistau prea mult.
  Iar acum ar fi in esenta munca de voluntariat.