Hi-Rez Studios anunță Overwatch…Adică Paladins!

3

Vroiam să spun Paladins. În nici un caz Overwatch sau Battle… uh… care era ăla de la Gearbox?

Studioul Hi-Rez anunță un nou shooter de multiplayer care nu este Tribes. Acesta se numește Paladins, un titlu plasat într-o lume fantastică, dar care include și tehnologie. Nu într-un mod care să fie în vreun fel plăcut, ci in același amalgam de idei aleatoare ca în fiecare joc Warcraft. Paladins are hărți întinse și deschise, pe care echipe a câte șase jucători se vor înfrunta în bătălii pentru obiective. De ce șase contra șase? Pentru că Overwatch are exact același număr de jucători.

Vei putea alege dintr-o varietate de personaje inedite, fiecare având abilități inedite pe care le pot utiliza în bătălie, un aspect vizual inedit luat din Overwatch și alte jocuri, dar chiar cu propriul animăluț de călărit, sau poate avion în care se pot transforma, pentru a putea străbate mai rapid hărțile, ca în Heroes of the Storm.

Înainte de a intra în meci vei putea face chiar un pachet de cărți ce îți permite să personalizezi eroul cu diferite bonusuri, ca în Titanfall. Modul principal de joc în Paladins este Payload din Team Fortress 2.

Cei interesați de beta test se pot înscrie aici. Jocul va fi lansat când va fi lansat.

Titlul jocului mă bagă puțin în ceață. Pentru că ăia nu prea seamănă a paladini.

Sursa: PC Gamer

3 Responses