Syberia 3 vine la Gamescom

1

Când Microids s-a trezit să anunțe Syberia 3 de 1 aprilie, acum câțiva ani, toată lumea credea că era o glumă. N-a fost o glumă. Iar după ani de zile de așteptare, compania va veni la Cologne să ne arate jocul în toată splendoarea sa.

Syberia 3 va fi un joc de aventură complet 3D, dar cu o direcție artistică determinată tot de către Benoit Sokal. În acest episod al seriei, Kate Walker va ajuta niște nomazi în tradiția lor de transhumanță, a unor struți de gheață. Lansarea jocului este programată pentru anul 2016, pentru PC, Xbone și PS4.

Aș putea să jur că ăsta este primul joc pe care îl știu ce are transhumanța ca subiect. Serios, câte jocuri au fost făcute în România, și nici unul n-a avut ca subiect plimbatul cu oile de la munte la pășune? Unde mi-e RPG-ul cu Miorița!!!?

Sursa: Gamewatcher

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

One Response

  1. Claudiu

    Uf, de ce 3D? O parte din farmecul primelor doua era ca aveau peisaje 2D superbe complet picatate de mana, sau poate ca vorbeste nostalgia din mine :)