Endless Space 2 anunțat

2

Cât de nesfârșit este spațiul? Suficient de nesfârșit încât să ai nevoie de mai mult de un joc pentru asta. Studioul Amplitude anunță Endless Space 2, un nou joc de strategie spațială, de tipul 4X, la care vei explora, exploata, exagera, extenua și extermina universul.

Detalii prea multe nu au fost anunțate despre joc. Detalii de orice fel nu au fost anunțate, promițându-se că vom afla totul la Gamescom. Merită totuși menționat că clipul video de mai sus prezintă o navă pe care o poți construi în Endless Legend, ce îți permite să câștigi prin părăsirea planetei. Ca urmare, se presupune că Endless Space 2 va fi mai apropiat de Endless Legend, decât de Endless Space 1.

Menționez că am jucat doar Dungeon of the Endless, ce nu era un 4X nici fantastic, nici spațial.

Sursa: PC Gamer

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

2 Responses

  1. Alexandru

    Am vreo 60 de ore in Endless Space, am jucat si Dungeon si endless Legend dar mult mai putin. Imi place ce fac Amplitude cu universul lor.

  2. peng

    Pe site-ul lor au un trailer la care poţi ţine apăsat space pentru o versiune alternativă a trailerului, iar la finalul acelei variante scrie şi 2016.