Demons Age anunțat… iar

2

Seara trecută am primit un e-mail de la studioul Bigmoon Entertainment, prin care era anunțat un nou joc numit Demons Age. Un RPG pe ture, cu grafică modernă și atmosferă cu… aderență. Despre o lume invadată de demoni, unde toata rasele non-malefice sunt în curs de a fi exterminate.

Vei cutreiera acest ținut, numit Moragon, cu o varietate de personaje ce au fiecare propriul secret întunecat. Vor fi lupte, vor fi puzzle-uri și va fi lansat anul viitor pentru PC, PS4 și Xbone.

Problema aici. Ăsta nu este Demons Age. Jocul se numește Chaos Chronicles, și a fost anulat în anul 2013, ca urmare a unei dispute cu bitComposer.

La el lucra studioul Coreplay, un studiou format din oameni precum Peter Ohlmann, unul din creatorii lui Settlers 2. Urma să fie un RPG tradițional, bazat pe D&D 3.5. Resursele pentru Chaos Chronicles au fost vândute către Bigmoon (bitComposer intrând în faliment) ce l-au modificat, posibil folosind D&D 5, conform lui Peter Ohlmann, ce nu este implicat în proiect. Am impresia că nu prea sunt oameni care au lucrat la Chaos Chronicles implicați în vreun fel la proiect.

Imaginea comparativă de mai jos este destul de clară.

Sursa: RPG Codex

2 Responses

  1. raul

    Dragon Age, Demons Age…….. sper sa nu aiba probleme cu EA (sau cu acel studiou ce aproape e mort) si sa schimbe iar numele jocului.

  2. ion

    Demons Age… Nu cred că e titlu mai generic decât ăsta. Deși nici cu Chaos Chronicles nu mi-e jenă :D