PRIMUL CAPITOL DIN KING’S QUEST ESTE ACUM DISPONIBIL

București, România – 28 iulie, 2015 – Sierra a lansat azi primul capitol al noului King’s Quest. Intitulat King’s Quest: A Knight to Remember, acest prim capitol este disponibil în format digital via Steam pentru PC, dar și pentru Xbox One și Xbox 360 via Xbox Games Store. Versiunea pentru PlayStation 4 și PlayStation 3 va fi disponibilă via PlayStation Store cu o zi mai târziu, pe 29 iulie.

De asemenea, King’s Quest: The Complete Collection include toate cele cinci capitole, cât și un epilog bonus. Alternativ, cei care achiziționează separat primul capitol pot apoi cumpara Season Pass-ul care garantează toate celelalte patru capitole, fără să includă însă și epilogul bonus.

Dezvoltat de către The Odd Gentlemen, un studio independent cu un talent deosebit în a modela povești, personaje și lumi fantastice, noul King’s Quest reînsuflețește vraja care i-a ademenit pe fanii acestei serii timp de treizeci de ani. Pe măsură ce bătrânul rege Graham își deapănă amintirile pline de peripeții eroice alături de nepoata sa, Gwendolyn, jucătorii vor avea ocazia să retrăiască puzzle-urile, să reviziteze locurile și să se întâlnească cu personajele nemuritoare ale poveștii incredibile care li se așterne în față. Primul capitol al acestei călătorii, King’s Quest: A Knight to Remember, ni-l prezintă pe tânărul Graham în Daventry, proaspăt acceptat într-un concurs pentru a căștiga dreptul de a fi numit cavaler la curtea regelui Eduard.

Azi este un nou început, atât pentru noi cei care au crescut cu jocurile King’s Quest pe care Roberta Williams și Sierra Entertainment le-au creat, cât și pentru cei care vizitează Daventry pentru prima oară, ” a afirmat Matt Korba, President/Creative Director în cadrul The Odd Gentlemen. “Sperăm că am făcut ceva special pentru toată lumea și că vom continua legenda lui Graham împreună.”

Cel de-al doilea capitol din King’s Quest se va lansa de asemenea anul acesta. Pentru mai multe noutăți vizitați www.sierra.com și urmăriți Sierra pe Facebook și Twitter.