Razer cumpără Ouya

2

Ouya a fost cumpărat de Razer. Nu, nu au cumpărat o consolă, ci întreaga companie. Producătorul și ocazional rebranduitorul de produse Belkin la supra-preț, anunță achiziția celui mai mare dezastru de de finanțare publică din istoria Kickstarter. Oh, sigur, au făcut un produs final și funcțional, doar că era inutil, pentru că nu vroia nimeni să joace titluri de Android pe TV. Știți de ce? Pentru că nu publica mai nimeni jocurile de Android care erau portări ale unor jocuri de PC sau console, și în consecință chiar bune, pentru Ouya. Nu când le puteau publica pentru PC și console la 60 de dolari.

Compania care plănuia serios să își vândă produsul promițând suport solid pentru emularea consolelor Nintendo vechi de 30 de ani, a fost achiziționată de Razer. Astfel, conducerea companiei Ouya nu mai rătăcește prin noapte fără nici o idee unde să se ducă. Au lăsat totul în seama celor de la Razer, care speră ca în acest fel să penetreze pe piața de jocuri pentru Android TV.

Sotware-ul și angajații Ouya au fost preluați de Razer, iar numele companieiva rămâne doar ca brand sub care Razer va publica lucruri.

Priviți partea bună. Razer nu va revinde Ouya cu sigla lor pentru 250 de dolari. (Consola Ouya costa 100)

Sursa: Gamasutra

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

2 Responses

  1. Florin Daniel

    Da,sansele sa se vanda compania erau semnificativ mai mari decat vanzarea unei console :))