PREGĂTEȘTE–TE PENTRU RECKONING, ULTIMUL DLC DEDICAT CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE

1

București, România – 27 iulie, 2015 – Reckoning, ultimul DLC pentru Call of Duty®: Advanced Warfare, se lansează pe 4 august via Xbox Live pentru Xbox One și Xbox 360. Reckoning include patru hărți multiplayer noi care îi transportă pe jucători din Noul Baghdad până în Coreea de Sud, un nou playlist Exo Grapple, dar și finalul poveștii Exo Zombies.

Call of Duty: Advanced Warfare Reckoning include patru hărți multiplayer noi, toate adaptate pentru Exo Grapple.

Overload – Bucură–te de priveliștea Noului Baghdad pe această hartă medie spre mare ce permite o suită de abordări interesante, inclusiv eliminarea adversarilor împușcând… lămpile decorative.

Quarantine – După ce un virus și-a făcut de cap pe această insulă, acum ea a fost transformată într-un centru de testare… probabil a armelor biologice. Această hartă medie permite orice fel de abordare în materie de gameplay, iar scorestreak-ul este o… lansare iminentă a unei rachete.

Fracture – Descoperă secretele care se ascund sub gheața, pe această hartă instabilă unde oricând parte din ea poate dispărea în apele înghețate. Și tu odată cu ea.

Swarm – Seul se află într-o etapă de reconstrucție, ceea ce face ca această hartă mică să fie deja plină de echipamente și vehicule. Se pretează perfect pentru combat brutal în interiorul construcțiilor din mijlocul hărții așa ca nu știi niciodată cine… dă primul colțul.

Ultimul episod al poveștii Exo Zombies se numește Descent, iar acum echipa formată din Bill Paxton, Rose McGowan, Jon Bernthal și Bruce Campbell trebuie să scape de pe aeronava Atlas, însă înainte de asta ei descoperă că fostul membru al echipei, John Malkovich, este acum, incredibil, zombie. Acțiunea din Descent are loc într-o bază secretă Atlas aflată în mijlocul unui ocean unde noi inamici exo zombies îți fac viața grea, însa lucrurile revin la… normal cu noua arma Trident.

Call of Duty: Advanced Warfare Reckoning va fi disponibil pe 4 august pentru platformele Xbox, dar și pentru celelalte platforme la o dată ulterioară. El poate fi achiziționat individual sau ca parte din Season Pass-ul care include toate cele patru DLC-uri pentru Call of Duty: Advanced Warfare.

One Response