Lara vine pe PC

4

Square Enix a dezvăluit în cele din urmă marele secret tenebros al companiei. Nu, nu cel despre ce s-a întâmplat cu seria Legacy of Kain de s-a transformat în… aia, ci soarta variantei de PC a noului joc Tomb Raider. Există!

Exclusivitatea pentru Xbone a lui Rise of the Tomb Raider nu va dura mult, varianta de PC fiind programată pentru începutul anului viitor. O variantă de PS4 va sosi tocmai la sfârșitul anului viitor, așa că tot suntem mai bine tratați decât PS4-iștii.

În noul Tomb Raider, Lara nu va mai omorî căprioare ca o psihopată, ci probabil elani de munte, sau ce altceva se mai găsește în Siberia.

Sursa: Square Enix

4 Responses

 1. Gabi Alex

  Am vazut mecanica pentru zapada intr-un game-play si cred ca asta o sa fie motivul pentru care o sa-mi ia foc procesorul.

 2. ion

  Să-ți ia foc procesoru de la zăpadă. Ce a ajuns și tehnologia asta…

 3. unacomn

  Tin minte cand imi murea placa video de la ploaia din Soldier of Fortune 2. Ghinionul meu ca ala era fix primul nivel, ca in rest mergea bine.

 4. Beda Venerabilis

  Neavând ce face, am citit despre istoria jocului Tomb Raider (am început, evident, cu Games Arena).
  Cu ocazia asta am aflat că numele inițial al Larei trebuia să fie Laura Cruz, ar fi fost originară din America de Sud, iar mărimea biberoanelor ar fi fost o greșeală – lui Toby Gard i-a scăpat mouse-ul și mărirea înaintărilor Larei s-a dus la 150% (deși asta cred că e mai degrabă o poveste).
  Numele final al eroinei a fost ales prin răsfoirea cărții de telefon, iar decolteul generos nu a mai putut fi redus din cauza lui Mark Etting.
  Interesant, habar n-aveam.
  Ceea ce mă cam deranjează pe mine la jocul ăsta e că Lara are un comportament cam distructiv pentru un arheolog englez, aristocrat, școlit cum se cuvine.

  Unacomn, ai reușit până la urmă să treci de prima cameră?