Hearthstone: The Grand Tournament

Nu, nu e vorba de vreo competiție de Hearthstone, ci de un expansion nou nouț. După Gnomes and Goblins, popularul joc de cărți responsabil pentru falimentarea altora, primește încă o extensie numită The Grand Tournament.

Conținutul nou vine sub forma a 132 de cărți noi, ce includ creaturi, vrăji, arme și un cuvânt nou, Inspire! Această trăsătură adițională permite creaturilor care o poartă să primească bonusul indicat de fiecare dată când jucătorul folosește abilitatea eroului său.

Inevitabil, suficient de multe astfel de cuvinte vor fi adăugate în Hearhtstone încât cineva care nu l-a jucat timp de doi ani să aibă un șoc atât de puternic atunci când se apucă iar de el, de parcă ar fi Magic The Gathering.

O masă nouă mai este adăugată, reprezentând turneul titular, așa că veți avea ce pipăi în timp ce oponentul freacă menta.

Hearthstone: The Grand Tournament va fi lansat luna viitoare. Precomenzi pentru pachete de cărți sunt acum disponibile la prețuri mari, dar oricum le veți putea obține din joc în modul Arena. Lent, foarte, foarte lent.

Din trailer, am vaga impresie că cineva de la Blizzard s-a uitat la Galavant.

 

Sursa: Blizzard