PRECOMANDĂ STARCRAFT II: LEGACY OF THE VOID ȘI OBȚII ACCES ÎN BETA CHIAR AZI

București, România16 iulie, 2015StarCraft II: Legacy of the Void va fi disponibil la iarnă, iar cei care achiziționează jocul înainte de lansare prin intermediul partenerilor Blizzard în România obțin acces garantat la sesiunea beta. Legacy of the Void vine la pachet cu cea de-a treia și ultima campanie single-player, protoss, cât și cu două noi moduri co-op, Allied Commanders și Archon Mode.

Versiunile Legacy of the Void

Versiunea Standard Edition este acum disponibilă pentru precomandă prin intermediul partenerilor Blizzard în România, asigurând accesul la sesiunea beta pentru Legacy of the Void, un erou Starcraft ce urmează să fie anunțat pentru Heroes of the Storm și nu în ultimul rând jocul în sine, când va fi lansat.

Versiunea Collector’s Edition conține pe lângă toate acestea un volum intitulat StarCraft Field Manual, un DVD cu secvențe cinematice, coloana sonoră a jocului pe CD, cât și o serie de bonusuri in-game precum un archon battle pet pentru World of Wacraft, un mount Void Seeker pentru Heroes of the Storm, Protoss card back pentru Hearthstone și portrete Protoss și un skin pentru StarCraft II.

Viața ta pentru Aiur!

Reluând povestea de unde s-a terminat Heart of the Swarm, Legacy of the Void te pune în rolul lui Artanis, conducătorul rasei protoss. Cu mulți ani în urmă, Aiur, casa rasei protoss, a căzut pe mâna zergilor. Acum, Artanis are împreună cu el o flotă puternică cunoscută sub numele de Golden Armada și vrea să recâștige Aiur. Cu toate acestea, o forță întunecată amenință nu doar destinul său, ci și soarta întregului sector Koprulu. Singura speranță a galaxiei este reunificarea tuturor facțiunilor protoss și înfrângerea acestei forțe.

Mini-campania prolog Whispers of Oblivion face legătura între Heart of the Swarm și Legacy of the Void. In cadrul acestor misiuni, jucătorii i se vor alătura lui Zeratul pentru a descoperi misterul profeției Xel’naga. Campania Whispers of Oblivion va fi disponibilă gratuit înainte de lansarea Legacy of the Void. Legacy of the Void este un joc de sine stătător, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat independent de primele două părți.

Cea mai bună experiență multiplayer StarCraft II

În afară de campania single-player, Legacy of the Void vine cu o serie de moduri noi pentru a livra cea mai bună experiență multiplayer StarCraft II de până acum. Două capete sunt mai bune ca unul singur, astfel încât noul mod co-op Archon reunește doi jucători care împart aceeași bază, fiind soluția perfectă pentru cei care doresc să învețe de la un veteran al jocului.

Allied Commanders este un alt mod co-op bazat pe obiective care sunt întâlnite de obicei în campania single-player. Fiecare jucător își poate alege un comandant cu care se poate avânta în luptă și care va crește în nivel pe parcursul meciului, toate acestea concretizăndu-se în unități noi, abilități noi sau bonusuri pentru armatele aflate în subordine.

Heart of the Swarm devine un joc de sine stătător

Începând de azi, Heart of the Swarm devine un joc de sine stătător, astfel încât nu veți mai avea nevoie de StarCraft II: Wings of Liberty pentru a-l juca. Este momentul perfect pentru a descoperi aventurile unuia dintre cele mai îndrăgite personaje din universul StarCraft, Kerrigan.

Legacy of the Void va fi disponibil pentru Windows și Mac. Pentru mai multe informații vizitați www.starcraft2.com.