Street Fighter 5 schimbă totul!

2

De la Street Fighter 2 și până acum, Capcom avea o strategie clară pentru jocurile acestea. Lansau unul, iar apoi lansau vreo șase variante ale sale, ce adăugau câteva personaje noi și schimbau echilibrul. Dacă vroiai să mai ai cu cine să joci în multiplayer, în cele din urmă cam trebuia să iei varianta nouă.

Mă așteptam ca tactica să continue cu noul Street Fighter 5, dar se pare că nu. În premieră tetra-galactică și hiper-spațială, Capcom a venit cu o idee genială și, măcar acum, cinstită.

Nu vor mai fi variante Ultra, Hyper, Super, Arcade, Omega și tot așa. Toate modificările de gameplay, toate schimbările de echilibru, toate lucrurile ce vor afecta direct mecanica sunt gratuite. Vor fi adăugate prin petice, tuturor.

Dacă vrei personaje noi, le vei putea obține în două moduri. Primul va fi să le cumperi cu bani reali, ca DLC standard, personaj cu personaj, doar pe cele pe care le vrei.

Dar în cazul în care nu vrei să cheltuiești bani reali, poți obține Fight Money pur și simplu jucând Street Fighter 5. Vei putea folosi această monedă de schimb pentru a cumpăra acele personaje noi. În esență modelul lui League of Legends.

Tot ce pot să spun este, în cazul în care nu vor strecura ceva malefic pe la mijloc, bravo Capcom. Ai luat o decizie excelentă. Sunt atât de impresionat, încât nici măcar nu voi începe numărătoarea inversă până la momentul în care ceva groaznic se întâmpla. În schimb, voi fi uluit și șocat când/dacă se va întâmpla.

Sursa: Capcom

2 Responses

  1. Mihai

    Nu spera. Mai e pana se lanseaza. Si The Crew suna bine in teorie.

  2. Mihai

    Si, ca sa citez pe un alt user de pe alt site…
    As long as you don’t have to win 10,000 matches in perfect, doing Ultras, and in less than 20 seconds to earn ONE Fight Money, when the characters cost 25,000 Fight Money, then I think it could be a good idea.

    … dar, Capcom fiind Capcom… stim amandoi ca asa va fi.