Randy Pitchford și seniltiatea

2

Mai țineți minte Aliens Colonial Marines? Randy Pitchford nu prea. Într-un interviu recent pentru IGN, noul zeu al mincinoșilor îngâmfați, încearcă să schimbe puțintel narativul. Vedeți voi, Colonial Marines nu a fost un joc rău și a fost făcut în totalitate de Gearbox, nu numai asta, dar nici măcar nu au sustras bani de la dezvoltarea sa pentru a finanța Borderlands 2.

Randy, în persoană, chiar a investit între 10 și 15 milioane de dolari în joc, pe care i-a pierdut, dar nu ar da la schimb această experiență pentru nimic în lume. De ce ar face-o? Un individ pentru care o sumă de bani dintre 10 și 15 milioane de dolari este prea irelevantă să fie specificată cu acuratețe ori este complet senil, ori are atât de mulți bani încât nu îi pasă. Dar vrea totuși să fie iubit și adorat de toată lumea.

Ca urmare, în vederea sa, cei care critică jocul o fac doar pentru profit, cei care se referă la materialele promoționale prezentate anterior ce nu seamănă în nici un fel cu jocul se referă doar la diferențe grafice minore, iar celor care nu le-a plăcut inventează motive pentru care să nu le placă, la fel ca cei care neagă incidentul de pe 11 septembrie.

Declarațiile lui Pitchford coincid cu anunțarea începerii dezvoltării pentru un nou joc Duke Nukem, Randy în continuare considerând DNF un joc perfect.

Propun începerea unei campanii de Kickstarter pentru găsirea unui doctor în stare să îl trateze pe Randy Pitchford, pentru că evident a fost infectat de PeterMolyneuxită.

Priviți totuși partea bună, Steam oferă acum opțiunea de-a returna jocuri. Cu puțin noroc, întreaga industrie va adopta acest model, și îl vom putea returna per Randy Pitchford.

Sursa: IGN

2 Responses

  1. Beda Venerabilis

    Exact la asta mă refeream când vorbeam despre scuipatul în față. Tipul nu numai că nu e capabil să-și asume greșelile, dar ne mai ia și peste picior: “între 10 și 15”.
    Parcă ar fi politician.

  2. Mihai

    Sunt dispus sa donez o suma ce nu va depasi 10-15 milioane de dolari ca sa scapam industria de Randy Pitchford.