Marea Vânătoare 2015

23

Dragii mei, bun venit la Marea Vânătoare 2015. Acel eveniment din an, pe care anul trecut nu l-am mai organizat din cauza unui eveniment sportiv masiv, la care aveți posibilitatea să câștigați o varietate mare de premii. Premii oferite anul acesta de Ionuț, din cadrul comunității, căruia îi mulțumesc din nou. Nu de alta, dar dacă s-ar da premii anul acesta după ce buget mi-a mai rămas, riscați să câștigați datorii medicale și nu numai.

Cei care vin aici pentru prima dată, fiindcă au adulmecat jocuri gratuite, probabil nu știu despre ce este vorba, așa că voi explica pentru toată lumea.

Am ascuns prin site, prin articole, știri, chiar emisiuni, publicate între 1/1/2014 și astăzi,  o serie de întrebări ca cea de jos. Pentru ca răspunsul vostru să fie înregistrat cum trebuie, faceți mai întâi un cont de Rewardial, acea chestie roșie din dreapta jos a paginii. Puteți răspunde și fără să faceți cont, dar ca să știu cine a câștigat, tot aveți nevoie de unul.

Cine găsește o întrebare, și este primul care răspunde corect, va primi un premiu, sub forma unui cod care poate fi activat pe Steam sau alte servicii, pentru un joc. Unul din premii nu va fi un joc, și o să vă spun ce este în ultima zi a concursului.

Fiecare participant are voie să câștige o singură dată, așa că voi încerca să anunț câștigătorii în fiecare dimineață, înainte de publicarea noilor întrebări. Concursul va dura o săptămână, întrebări noi fiind adăugate pe site în fiecare zi. Sper să decurgă bine concursul, pentru că n-am mai folosit sistemul acesta până acum, și sper să nu crape. Nu mai sunt enigme anul acesta, doar multă căutare.

Acestea fiind spuse, spor la vânătoarea care în nici un caz nu va fi cea finală.

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

23 Responses

 1. Alexandru

  1.Omule, din 6 ianuarie pan azi ai pus peste 3500 articole,stiri,emisiunu si alte chestii pe games arena.
  2.In alta ordine de ideii, „o serie de întrebări ca cea de jos”, unde jos, nu vad nici o intrebare
  3.42 raspunsul este mereu 42.

 2. unacomn

  Intrebarea ar trebui sa apara sub articol, arata asa:
  http://imgur.com/zkNDNig

  Este un indiciu in articol despre unde ar trebui sa incep. Sunt chiar doua. Unul neintentionat si unul fix la FINAL. Cuvantul ala e important.

 3. Alexandru

  ok deci in firefox nu mi-a aparut intrebarea de nici un fel, am intrat cu ie si a fost vizibila pana la mom,entul in care m-am logat in contul de rewardial

 4. Alexandru

  Ok deci in firefox apar intrebarile dar profilul meu de rewardial arata ca un cont nou creat si cand raspund la intrebarea de la vanatoare raspunsul este interpretat ca unul gresit(rosu). In ie intrebarile apar, raspunsul este interpretat ca unul corect(verde) dar nu sunt sigur ca sunt conectat la rewardial(nu mai apare overlayul de la rewardial in dreapta jos de cand am incercat sa intru) iar in chrome totul e in regula cu rewardial dar nu apar intrebarile.
  Probabil ca totul revine la normal imediat ce postez asta, pentru ca alte motive.

 5. AndreiD

  Pana acum am raspuns la 4 sau 5 intrebari. N-am inteles prea bine, e suficient sa raspundem la una singura?

  Ah, si in timp ce cautam, am observat ca dupa un refresh, puteam raspunde din nou la intrebare. Nu stiu de ce, dar am impresia ca raspunsurile nu se inregistreaza corespunzator. Cum spunea mai sus si Alexandru, desi acum a mers, prima data, la unul din articole, orice raspuns dat apare pe rosu.

  Cum functioneaza sistemul, daca raspunzi gresit prima data, dar ti se da posibilitatea sa alegi apoi al raspuns, se pune?

 6. Ciprian

  Dintr-un motiv sau altu nu mă pot loga pe Rewardial. Îmi dă mereu Username sau Parolă invalidă. Am încercat să îmi resetez parola da nu am primit niciun mai. Ai vreo idee de ce se întâmplă asta?( Și da, mi-am scris corect adresa de email)

 7. valeriu

  un raspuns e ala cu cuvantul cel mai des folosit de unacomn:). chiar, nu mai poti intra, desi ai raspuns, ai facut cont si ai bagat parola si la recuperare parola e canci:)

 8. Vlad Alexandru

  Mi se pare mie sau in tabul de questuri de la Rewardial apar toate intrebarile?

 9. unacomn

  Ceva de genul, maine vor fi ceva mai multi pasi pentru castigarea premiilor, iar intrebarile Rewardial vor fi doar o mica parte.

 10. unacomn

  Cei care au avut probleme cu parola, va rog sa ii trimiteti un e-mail lui Claudiu, ii gasit adresa la Contact in partea de dreapta sus a site-ului. O sa va poata reseta parola manual.

 11. Gabi Alex

  Am raspuns la toate intrebarile de pe Rewardal, what’s next?

 12. Gabi Alex

  Acum ploua cu bulinute cu puncte si devine chiar anervant.

 13. unacomn

  Am dat premiile celor care au raspuns primii: Gusa Catalin si Alex Coca. Fericitii posesori ai cate unui nou CSGO si Grid Autosport.

  Prin coincidenta, cea mai mare parte din premii vor fi doar jocuri CSGO si Grid Autosport. Sunt foarte fericit ca le avem si pe astea sa le dam.

  Maine schimb concursul ca sa aveti ceva mai mult de munca si posibilitatea de a raspunde gresit in mod repetat pana va prindeti care este raspunsul.

 14. Alexandru

  WOOOHOOOO i HAS WIN.Multumesc.Eu am iesit,mult noroc si spor la vanatoare.

 15. Beda Venerabilis

  Bine ai revenit Unacomn!
  Cum stai cu recuperarea? La ce capacitate funcționezi acum?

 16. unacomn

  Am anuntat in comentariul de mai sus. Anuntul va fi ori in comentarii, ori in postarea despre concursul din ziua respectiva.

 17. Mihai

  Pfft… Concurs ce necesita cont de Rewardial. Paaaas!! :D :D :D