Deadpool revine

3

Hei, mai țineți minte jocul ăla Deadpool care era de o mie de ori mai bun ca Remember Me? Ar fi probabil cam greu, decât dacă sunteți fan al pirateriei, pentru că pe lângă faptul că Activision a tăiat bugetul jocului în timp ce se lucra la el, l-au scos de la vânzare de peste tot după nici măcar un an, pentru că pitong.

Eh, jocul acum revine la vânzare, pe Steam și doar pe Steam. Nu și pe console. Așa că dacă sunteți interesați să îl vedeți, și nu ați apelat la piraterie în acești ultimi doi ani, deși ați fi fost perfect îndreptățiți, aveți acum posibilitatea de a-l cumpăra… la 30 de euro.

Sigur, prețul este jumătate din ce era în 2013, dar cumva, tot te face să te simți de parcă Activision te-a jupuit cumva.

Sursa: Steam

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

3 Responses

  1. Gusa Catalin

    Ma intreb daca are ceva de vazut Trailerul de la Comic-Con.Nu,imposibil,paranoi ale mele.

  2. Mihai

    Activision relanseaza Prototype 1 + 2 „remasterizate” (pont: nu au remasterizat nimic) pt PS4, la pretul de 40 dolari/euro.
    Acum… ce ziceai de Activision si jupuit?