Arkham Knight nu primește DLC pentru o vreme

1

Varianta funcțională a lui Batman Arkham Knight primește DLC cu Batgirl zilele astea. O mini-campanie în care cineva care nu cred că este Barbara Gordon, dar nu sunt la curent cu benzile desenate, așa că habar nu am cine este, se luptă cu… eh, posterul său e deja un spoiler destul de mare cât nu are rost să îl repet.

Între timp, varianta de PC a jocului nu va primi acel DLC, Rocksteady fiind acum concentrați pe repararea variantei de PC. Atât de concentrați încât de când au terminat dezvoltarea jocului, și erau conștienți de problemele variantei de PC, au făcut acest DLC în loc să repare varianta pe PC.

Cei care au sisteme suficient de babane și reușesc să îl ruleze cumva fără să explodeze, nu vor putea cumpăra DLC-ul până ce jocul va fi reparat. Posibil ca Warner să fi văzut asta ca fiind o metodă prin care pot câștiga niște PR pozitiv, ca lumea să îi vadă că ei nu se lasă până nu repară jocul. Că nu vor lansa DLC până nu îl este perfect jucabil. Doar că DLC-ul e deja terminat și gata de lansare.

Sursa: PC Gamer

One Response