SKYLANDERS SUPERCHARGERS INTRĂ ÎN VITEZĂ CU OCAZIA COMIC-CON INTERNATIONAL: SAN DIEGO 2015

București, România7 iulie, 2015 – Activision Publishing dezvăluie cu ocazia Comic-Con International alternativa Dark Edition pentru Skylanders SuperChargers, iar vizitatorii vor putea încerca jocul folosind jucăriile din această versiune specială, inclusiv Dark Turbo Charge Donkey Kong și al său vehicul, Dark Barrel Blaster, Dark Hammer Slam Bowser cu al său Dark Clown Cruiser, cât și jucăria favorită a fanilor Skylanders, Stealth Elf într-o nouă versiune Dark.

Skylanders SuperChargers Dark Edition vine la pachet cu versiuni unice ale jucăriilor disponibile în Starter Pack-urile de bază și anume cu Dark Spitfire și cu Dark Hot Streak, cât și cu Kaos Trophy, o jucărie ce oferă posibilitatea deblocării gameplay-ului aferent personajului Kaos. Pe lângă acestea, versiunile Dark Edition ale Starter Pack-urilor pentru Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 și PlayStation 4 includ jucăriile Dark Super Shot Stealth Elf și Dark Sea Shadow, în timp ce versiunea pentru Wii U include jucăriile Dark Turbo Charge Donkey Kong și Dark Barrel Blaster. Versiunea pentru Wii include jucăriile Dark Hammer Slam Bowser și Dark Clown Cruiser, însă aceasta va fi o aventură diferită de restul.

Skylanders SuperChargers vine cu o serie de eroi complet noi, numiți SuperChargers, cu mișcări noi, o serie de atacuri puternice și arme noi. Acești SuperChargers au abilități noi care îi vor ajuta pe Portal Masters să lupte împotriva lui Kaos. În total, 20 de SuperChargers și 20 de vehicule se vor putea achiziționa pentru noul joc Skylanders.

Jucătorii vor putea aduce modificări vehiculelor sau le vor putea echipa cu arme din ce în ce mai puternice. Pentru cea mai bună experiență, jucătorii pot combina un erou SuperCharger cu un vehicul anume pentru a crea o combinație SuperCharged, deblocând astfel o nouă modificare ce îmbunătățește major performanța celor doi. Nu numai că poți folosi un vehicul în joc, dar multe vin cu părți mobile pentru ca cei mici să le poată folosi pe post de jucării și când nu se joacă Skylanders. De asemenea, Skylanders SuperChargers include suport pentru cele peste 300 de jucării Skylanders lansate până în prezent, astfel încât toți acești eroi pot pilota noile vehicule pe pământ, pe apă sau prin aer.

Skylanders SuperChargers Dark Edition va fi disponibil pentru precomandă în România prin intermediul partenerilor retail.