Mad Catz are probleme

Producătorul de periferice Mad Catz ar putea avea un viitor nefericit pe parcursul următorului an, din cauza eșecului de-a genera suficient venit în ultimii ani încât să rămână în limitele impuse de bănci. Mai exact, dacă până prin vara anului viitor nu vor reveni în cadrul acelor limite, banca Wells Fargo își va cere înapoi banii, iar asta nu va fi bine pentru companie.

De ce e asta important, având în vedere că pe piața noastră Mad Catz este mai greu de găsit ca un Mad Cat/Timberwolf mech de clan, cântărind 75 de tone? Pentru că acum câțiva ani Mad Catz a cumpărat Saitek, un producător de joystick-uri și gamepad-uri care se găsesc peste tot pe la noi, ce au un număr ridicol de mare de colțuri, plus câteva de grad ceva mai profesionist, ce nu arată de parcă s-ar dezintegra dacă strănuți pe ele.

Motivele pentru care compania a picat în aceste probleme financiare ar putea fi dispariția de pe piață a jocurilor de muzică în ultima vreme, pentru care Mad Catz producea multe periferice. Atât de multe încât cea mai nouă iterația a jocurilor de acest gen, Rock Band 4, este co-publicat de companie.

Sursa: Gamespot

 

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.