Lab Zero anunță Indivisible

2

Studioul care ne-a adus jocul foarte bun de lupte Skullgirls, Lab Zero, anunță un nou proiect. Se numește Indivisible și va fi o combinație între Super Metroid și un RPG numit Valkyrie Profile, care nu a fost lansat pe PC sau Terminator, așa că nu contează.

Tradus în detalii, asta înseamnă că va fi un joc 2D, cu explorare, dialog, și toate cele, dar a cărui lupte se vor petrece pe ecrane separate, într-un stil similar cu Final Fantasy sau Anachronox.

Ca poveste, Indivisible va spune povestea lui Ajna, o tânără cu puteri misterioase, ce încearcă să își dea seama de ce are aceste puteri, într-o lume inspirată de asia de sud-est. Grafica va fi realizată în același stil ca Skullgirls, muzica este realizată de Hiroki Kikuta, compozitorul coloanei sonore pentru Secret of Mana, iar o campanie de Indiegogo va fi lansată în curând pentru finanțarea sa.

Cei care au susținut financiar Skullgirls vor avea acces preferențial la Indivisible

Sursa: PC Invasion

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

2 Responses