Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy acum disponibil pe PlayStation si PC

Bucureşti, România – 02 iulie 2015 Supremacy, noul DLC pentru Call of Duty: Advanced Warfare este acum disponibil pentru platformele PlayStation şi PC.

Cele patru hărţi multiplayer vor introduce locaţii complet noi, de la clădirea Parlamentului londonez, până la un Kremlin înzăpezit. În plus, acest DLC include o nouă versiune a hărţii Highrise din Call of Duty: Modern Warfare 2, acum refăcută pentru armele şi abilităţile din anul 2054.

Parliament este o hartă medie, acţiunea având loc pe o navă cargo militară aflată pe Tamisa unde jucătorii pot dezlănţui un baraj de rachete împotriva adversarilor.

Kremlin te plasează în apropierea palatului prezidenţial de la Moscova, iar lupta se dă printre dărâmăturile din Piaţa Roşie. Atenţie la câmpul minat care se activează la mijlocul meciului.

Compound este o hartă mică, simetrică, numai bună pentru combat la viteză mare. Acţiunea are loc într-o unitate Atlas din Colorado.

Skyrise se bazează pe una din cele mai apreciate hărţi de Call of Duty: Modern Warfare 2, acţiunea având loc într-un zgârie-nori de lângă Acropole unde jucătorii vor fi nevoiţi să domine puncte cheie pentru a-şi asigura victoria.

Saga Exo Zombies continuă cu un nou episod, Carrier. Bruce Campbell (pe care l-aţi mai văzut şi în Army of Darkness sau Burn Notice) se alătură echipei care este acum blocată pe o navă carrier aparţinând companiei Atlas. Cei patru vor avea acces la arme noi şi se vor confrunta cu zombie, dar şi cu inamici din partea Atlas.

Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy este acum disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 3 și PC, individual sau ca parte din Season Pass-ul ce conține inclusiv DLC-urile anterioare, Havoc şi Ascendance, cât și următorul DLC.

Pentru mai multe informații vizitați www.callofduty.com, www.facebook.com/callofduty, www.youtube.com/callofduty sau urmăriți @CallofDuty pe Twitter și Instagram.