Ancestors: Humankind Odyssey Trailer

6

Primele imagini din noul joc al lui Patrice Desilets, creator al lui Assassin’s Creed, au fost dezvăluite, sub forma unui trailer ce arată o variantă primitivă a lui Ancestors: Humankind Odyssey.

Primitiv atât pentru că jocul abia dacă se află în Alpha, cât și pentru prezintă secvența la care controlezi o primată păroasă ce își face primi pași pe două picioare prin junglă, cu vreo 5 milioane de ani înaintea prezentului.

Jocul este descris ca fiind un fel de Assassin’s Creed combinat cu arborele tehnologic al lui Civilization. Te va plimba prin diverse capitole din istoria omenirii, fiecare detaliind progresul speciei. Într-un fel, sună ca un joc Spore, jucat din perspectiva third person, pentru că de la un moment vei avea o familie de îngrijit, apoi un trib, și tot așa.

Mi-a plăcut în special modul în care acest trailer face referințe constante și detaliate la primele două jocuri Assassin’s Creed, lucru ce cu siguranță a făcut un avocat de la Ubisoft să se uite încruntat.

Ancestors: Humankind Odyssey nu va fi gata pentru ceva timp, o variantă jucabilă fiind promisă pentru E3 de anul viitor.

Sursa: Gameswatcher

6 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Ne lovește și cu tăblițele de la Tărtăria. Totuși, nici o referință la PoP? Parcă acolo a fost începutul.

 2. Alexandru

  Ma face sa ma gandesc la poate cel mai fain filmulet de pe youtube Our Story in 1 Minute, care daca stau sa ma gandesc bine e un trailer excelent pentru ce nu a fost Spore in satre sa fie.

 3. CreepyGhostCalls

  Sper ca o sa fie un joc de succes, doar ca sa se oftice Ubisoft ca l-au dat afara pe cel care le-a creat cea mai populara franciza.

 4. Mihai

  Apai… pomenesc si ei primele 2 AC-uri… pt ca-s singurul mod prin care se pot face cunoscuti.