Warner știa, e o conspirație

3

Conform unor surse din cadrul departamentului de testare a lui Batman Arkham Knight, Warner Bros avea informații clare despre problemele variantei de PC a jocului. Și nu știa despre ele de ieri, de azi, ci de aproape un an de zile.

Și atunci, de ce jocul nu a fost reparat până acum? O posibilitate ar fi că pur și simplu nu le-a păsat, sau pentru au trebuit să amâne oricum jocul inițial fiindcă nu funcționa nici măcar pe console, pentru care au făcut toate testele pe rezoluția de 1280×720.

Dar acum îl repară. O să mai dureze o vreme. Și totul putea fi evitat dacă spuneau: „Varianta de PC e borked acum, o reparăm, durează câteva săptămâni, așa că amânăm lansarea”.  Poate Warner va face asta cu Mad Max.

Sursa: DSO Gaming

 

3 Responses

 1. Alexandru

  E la mintea oricui ca stiau, investisera ceva bani si nu cred ca au uitat pur si simplu doar ca nu le-a pasat in vreun fel. Cineva la varf a spus „good enough” si l-au pus pe Steam.

 2. Beda Venerabilis

  M-am enervat. Și nici măcar nu sunt fan Batman.
  Sunt unii producători cărora prea puțin le pasă de calitatea jocurilor și de așteptările și dorințele jucătorilor. Pe principiul: oricum scoatem o căruță de bani, de ce să depunem efort pentru orice?
  Și așa ne trezim că uneori suntem pur și simplu scuipați în față, după care suntem sterși frumos cu batistuța, primim niște explicații stupide și un fel de scuze care valorează cam cât o gaură de covrig. Asta dacă nu cumva suntem trimiși într-un univers paralel, în care ochiul uman nu poate percepe mare lucru, iar 4 devine o sumă aleatorie.
  Ne tot mirăm cum de suntem tratați ca niște simple carduri de plată dar nu ne întrebăm de ce continuăm să facem precomenzi, deși habar n-avem pe ce dăm banii.
  Așteptăm nerăbdători anunțuri, trailere, specificații și E3-uri ca să putem fi mințiți frumos și să ne luăm doza de marketing fără de care am intra în sevraj.
  Ne-am transformat în oameni pavlovieni: când retina ne este inundată de cinematice începem să salivăm. Și în loc să ne consumăm energia încercând să scăpăm de condiționările astea parșive, continuăm să purtăm eternele războaie stupide: roșii contra verzi, Intel versus AMD, consolă împotriva PC.
  E suficient să ne cerem banii înapoi și să comentăm pe la colțurile internetului?
  A fost vreodată boicotat un producător? S-au apucat jucătorii să dea pe cineva în judecată? A existat vreun miting de protest, cu pancarte pe care să scrie “The game is a lie”? Fiindcă altfel avem procese și proteste pentru tot felul de nimicuri.
  După ce Warner mi-a arătat mijlociul, însoțit de zâmbetul de 24 K, care ar fi motivul pentru care i-aș mai da vreodată un ban găurit?