The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut

Aș putea să jur că am pomenit într-un articol că la un moment sau altul va fi o variantă ce conține toate cele trei jocuri Van Helsing. Dacă am făcut asta, atunci am fost prevăzător, pentru că Neocore Games asta a dezvăluti astăzi. The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut a fost anunțat, și tare mă bucur că până acum Neocore Games au evitat până acum să dea vreun subtitlu jocurilor, pentru că are deja este foarte lung. De asemenea, tot am impresia că scriu greșit numele studioului de câțiva ani.

Oricum, varianta Final Cut nu este doar pentru OSX, e doar o coincidență de nume(deși apare și pe Mac), în schimb, combină toate cele 3 jocuri la un loc. Vei putea lua toată campania de vreo 50 de ore de la capăt, cu oricare dintre cele 6 clase care au fost adăugate până la urmă în joc. Dacă nu vrei să mai treci prin toată truda de a crește în nivel, poți începe direct de la 80, maximul pentru campanie. Nivelul final care poate fi atins este 100, în afara campaniei, la diversele moduri secundare, precum scenariile de pe hărțile aleatoare, multiplayer sau oricare din jocurile de apărare cu turnuri din cele trei jocuri puse la un loc.

Poți chiar depăși nivelul 100, prin sistemul de glorie, care cred că este la fel ca cel de prestigiu de la fiecare joc ce are un nivel maxim pe care lumea îl atinge frecvent, iar abilitățile au fost gâdilate și extinse. Final Cut va fi disponibil la prețul de 45 de dolari în luna septembrie. Dacă dețineți deja cele trei jocuri, nu costă nimic. Dacă dețineți două, pentru că nu erați capabil să stați la un PC când a apărut al treilea, ei bine, nu știu sigur care e starea prețului atunci. Probabil va trebui să cumpărați al treilea joc, ce costă mai puțin de atât, și vor forma un Voltron numit Helsing.

Cu această ocazie a mai fost dezvăluit și faptul că seria s-a vândut până acum în 1.3 milioane de exemplare. Nu-i de mirare că vecinii de la sud încearcă să îi copieze. Așa că iarăși întreb, unde este clona noastră de Van Helsing, nu de alta, dar și ăsta, și Victor Vran tot pe meleagurile noastre se petrec. Nu exploatăm la maxim potențialul. Îmi vreau Dracula Parcul ăla blestemat. (Cei care au sub o anumită vârstă probabil nu își amintesc despre ce era vorba cu acest parc.)

Sursa: Am primit un e-mail. Conținea multe poze și arată aiurea fără ele.