Civilization Beyond Earth Rising Tide la E3

2

Probabil am ratat sau am uitat de anunțul oficial, dar uite că Civilization Beyond Earth, cunoscut și ca echivalentul lui Kanye West cândând Bohemian Rhapsody în comparație cu Alpha Centauri, va primi în curând un expansion. Se numește Rising Tide. Mai sus puteți vedea o demonstrație comentată a jocului, arătând lucruri precum orașe acvatice care am uitat dacă erau sau nu în jocul de bază, unități noi, artefacte, o schimbare a modului în care funcționează un biom și multe altele.

Ah, și desigur o facțiune nouă, din orientul mijlociu, ce are ca bonus o înțelegere fremenică a folosirii resurselor limitate, fiindcă nu au beneficiat de criogenie în lunga lor călătorie printre stele, așa că toată lumea era trează. Interesant cum facțiunea care a rămas trează și-a avut 600 de ani la dispoziție să se dezvolte, încă mai are anumite… tendințe… eh, măcar jocul are acum un lider echivalent pentru Sister Miriam Godwinson.

Rising Tide va fi lansat la toamnă, am dubii mari că îl voi juca. Beyond Earth mi-a erodat deja suficient de mult răbdarea. ”Fani ai lui Alpha Centauri, acest joc a fost făcut pentru voi”, da, sigur, am văzut jocuri făcute de fani, lansate cu un an înainte să îl anunțați voi, care aveau mai multă creativitate, și o fracțiune din bugetul secvenței de introducere a unui joc Firaxis.

La final aș mai vrea să vă atrag atenția asupra numelui acestui joc: Sid Meier’s Civilization Beyond Earth Rising Tide. Felicitări, 2K, mai ai puțin și întreci Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2: The Rise of the Witch-King.

2 Responses

  1. IT News

    Cum ai reusit mai demult sa joci cu Raul pe emulatoarele alea ca as vrea sa joc cu un prieten Bomberman 64?