Scrolls nu mai este dezvoltat și va fi închis

1

Înainte de a țopăi de schadenfreude, nu mă refer la MMO-ul ce nu are motiv să existe, The Elder Scrolls Online, ci la Scrolls. Înțeleg că este o confuzie majoră aici, și că vă gândiți că mă refer la Skyrim, sau la Daggerfall, la urma urmei, avocații companiei Bethesda au dreptate. Voi încerca să vă explic. Scrolls este un joc de cărți făcut de Mojang. Da, au făcut și alte jocuri în afară de Minecraft, deși la cum au promovat Scrolls nu ați ști asta. Ce e drept, nu au promovat vreodată nici Minecraft, internetul s-a ocupat de asta.

Oricum, studioul anunță că jocul, ce a intrat în beta în 2013 și a fost lansat abia în decembrie anul trecut, iar luna asta a primit un expansion, nu va mai primi nici un fel de conținut. Dezvoltarea sa a încetat cu totul, și banii care vor mai fi obținuți din micro-tranzacții vor merge către întreținerea serverelor, ce momentan sunt programate să fie închise pe 1 iulie 2016.

Morala poveștii, Hearthstone e mai popular. Și Microsoft nu prea e interesat de altceva decât Minecraft. Și, desigur, a fost lansat Scrolls!? Când? Am și uitat de el.

Sursa: Eurogamer

One Response

  1. Mihai

    Morala povestii: Mojang a facut doar Minecraft. Pt ca celalalt joc a fost anulat inainte de a fi lansat, iar asta il inchide la scurt timp dupa lansare.