Doom era să fie CoD

4

Doom 4 a fost anunțat aproape concomitent cu Rage, cu mulți ani în urmă, pe vremea când era suficient să dai vina pe AMD pentru performanța unui joc, fără să îl mai scoți de la vânzare. Însă acel Doom care a fost anunțat nu este Doom de acum. Probabil vă dați seama de asta după modul în care au trecut patru ani de atunci, și nu s-a văzut decât anul acesta ceva din Doom.

Varianta inițială a jocului a fost anulată, dintr-un motiv pe care Bethesda îl considera destul de bun. Simplu spus, jocul era prea Call of Duty. Jucătorul chiar era încurajat să caute acoperire, iar luptele erau foarte lente și în nici un caz la fel de brutale ca cele din noul Doom.

Faptul că au luat totul de la capăt a fost benefic atât pentru gameplay cât și pentru tehnologie, abia atunci începând lucrul la id Tech 6, a cărui variantă 6.66 este folosită de Doom 4.

Dacă sunteți curioși cât de Call of Doomy arăta varianta anterioară, puteți vedea mai jos un fel de trailer ce s-a scurs luna trecută pe internet.

Sursa: PC Gamer

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

4 Responses

  1. peng

    Puteau să-l lanseze sub numele de Call of Doom sau Doom of Duty. Sau Call of Doomy. :rotfl:

  2. Claude

    Sunt curios cine e primul care observa ceva inedit la acest articol. :)