Batman Arkham Knight scos de la vânzare

5

Ca dovadă că problemele de ordin tehnic ale lui Batman Arkham Knight nu sunt un moft al publicului, Warner Bros a decis să scoată jocul de la vânzare.

Acesta nu mai poate fi cumpărat de pe Steam, Warner publicând un anunț prin care compania își cere iertare pentru problemele de ordin tehnic, reiterează că își valorifică foarte mult clienții și că au luat în serios această situație… ha, haha, hahahahaha.

Râsul de la final nu era parte din anunț, dar ar putea fi. Nu de alta, dar dacă Warner Bros ar fi dat doi bani pe varianta de PC, ar fi încercat să îl testeze mai bine sau ar fi trimis presei exemplare de review. Știau că este varză, dar cred că au uitat că Steam a implementat opțiunea de-a lua banii înapoi pe jocuri.

Arkham Knight va reveni la vânzare atunci când problemele vor fi rezolvate. Până atunci, nu uitați că puteți returna jocul.

Sursa: PC Gamer

5 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Tot nu înțeleg logica: de ce să scot pe piață un joc cu bube și apoi să-l retrag și să mă fac de râs? Nu e mai simplu să amân lansarea cu câteva luni până ce totul strălucește? De ce polonezii au putut să amâne Witcher 3, iar ditamai Warner Brosu’ nu?
  E ceva rușinos în a spune că ai probleme și mai durează până le rezolvi?
  În ultimii ani parcă toți se întrec să câștige titlul de “Cine e mai stupid în industria jocurilor”!

 2. unacomn

  Pentru ca au uitat ca Steam a introdus returnarea de jocuri. Altfel ii durea iar in pisc cu un pix in plisc, si lansau DLC.

 3. unacomn

  Mai vorbim si de Warner, care a incercat sa scoata un MOBA pe console, a esuat. Si a incercat sa vanda acel MOBA pe PC.

  Warner in esenta nu este o companie prea desteapta. E condusa de executivi din industria de film. Oameni care cred ca e OK sa dea copii de recenzie la Shadow of Mordor doar daca spui lucruri bune, eviti orice fel de bug, si ramai pe un anumit scenariu.

 4. Mihai

  Mai, totusi are niste francize bune in ograda, si jocurile in general sunt de calitate.