Gears of War vin pe PC. Toate.

Mai țineți minte când publicul posesor de PC tare vroia să încerce Gears of War, și-a trebuit să așteptăm un an, iar apoi cei de la Microsoft au făcut fața asta  :smug: și-a uitat că PC-ul există ca o platformă de jocuri? Eh, s-au răzgândit între timp. Ca un semn că Microsoft nu mai este entitatea semi-malefică ce a băgat PC-ul în pământ cu GFWL, la E3 au început să arunce câte o ofrandă de pace, una dintre ele venind sub forma lui Gears of War Ultimate Edition.

Această compilație include toate jocurile Gears of War… bine, mint. Include primele trei jocuri Gears of War, refăcute cu grafică ceva mai modernă, și pe console având suport pentru 1080 la 60 de cadre pe secundă. Pe PC se duce spre 4K la câte cadre poți, și au chiar suport pentru DirectX 12. Mai important, ar trebui ca primul Gears of War să nu mai aibă Games for Windows Live în el, așa că poate fi instalat fără acel sentiment de greață care nu știați de unde vine.

Modurile de multiplayer ale jocurilor au fost și ele actualizate, fiind chiar un beta test pregătit pentru console. Varianta de PC a lui Gears of War Ultimate Edition nu are o dată de lansare, cea de Xbone va fi disponibilă din luna august.