The Crew: Wild Run Expansion gratuit

1

Ubisoft a dezvăluit la E3 un expansion gratuit pentru The Crew, numit Wild Run. Acesta extinde varietatea de mașini off-road, cu masivele Monster Truck, adaugă mașini de drift, adaugă până și motociclete. Aceste expansion gratuit va reconstrui complet partea vizuală a jocului, poate implementând în final oglinzi retrovizoare funcționale și făcând jocul să nu mai meargă atât de des ca o cizmă fără talpă.

O să puteți folosi noile vehicule, și poate cele vechi, în competiții noi, ce vor avea propriul lor clasament. În părerea mea, o cantitate foarte bună de conținut nou pentru un expansion gratuit, ce va fi lansat pe 17 noiembrie, anul acesta.

Eh, Ubisoft nu o fi zis nicăieri că este un expansion gratuit, dar hai să vă pun lucrurile în perspectivă puțin. Eu am petrecut o lună în spital, fiind martor la paralizia mea lentă, pierzând pe zi ce trece abilitatea de a face cel mai mic lucru pe cont propriu. După care am petrecut trei săptămâni încercând cu mare efort și durere să merg din nou, timp în care echipa care lucrează la The Crew au stat cu degetul în nas (ceva ce eu nu eram fizic capabil să fac) și tot nu au rezolvat problema trișorilor, pe primul loc în fiecare clasament fiind același trișor care era și în decembrie.

Dacă expansion-ul nu este gratuit, și ne vor pune să plătim pentru a putea juca ceva ce seamănă măcar cu ce au promis că va fi jocul de bază, pe lângă faptul că tot lansau mașini ca DLC plătit în luni de zile la rând în loc să repare jocul, atunci, din partea mea, Ubisoft îți acord un sincer luate-ar dracu.

 

One Response

  1. Beda Venerabilis

    Îți place ce-ai făcut Ubi? Ai reușit să-l scoți din pepeni până și pe cumpătatul Unacomn!
    Ubisoft, bande de cons!