Dishonored 2 anunțat

6

Uite că toate zvonurile alea aveau dreptate. Bethesda a dezvăluit Dishonored 2, o continuare pentru jocul făcut de Arkane în 2012, ce schimbă locația, schimbă personajele, puterile și pare să nu fie la fel de obsedat de ulei de balene.

În Dishonored 2 vei controla o variantă mai în vârstă cu 15 ani a viitoarei împărătese, Emily Kaldwin. Mai bătrână, mai înțeleaptă, și având sub control puterile acelui Outsider misterios, la fel ca cea mai ineficientă gardă de corp regală din istorie. Corvo. Vorbind de el, Corvo este jucabil, cei doi călătorind împreunăi către colonii, insulele Karnaca, unde vor găsi cheia recăpătării tronului său. Vedeți voi, Emily a cam rămas fără el, din nou, din cauza unui uzurpator venit aparent dintr-o altă lume! Care lume? Nici o idee.

Vei putea juca fie cu Emily, fie cu Corvo, fiecare având propriul set de puteri și ustensile ce pot fi utilizate la omorârea întregii hărți, sau la evitarea oricărui fel de crimă. Trailer-ul jocului confirmă, aparent, că vei putea să ai o mână liberă, și nu vei mai ține sabia aia la îndemână mereu ca un idiot. De asemenea, Emily se poate transforma într-un monstru de fum. Aș face o glumă despre Lost, dar n-am văzut Lost.

Detalii mai multe vor fi anunțate în următoarele luni, Dishonored 2 fiind programat pentru primăvara lui 2016.

Sursa: Bethesda

6 Responses

 1. IT News

  Cand crezi acum ca va fi gata jocul tau acum?Dar un demo al lui cand o sa pui(sunt nerabdator sa-l incerc)

 2. Beda Venerabilis

  Când toată lumea se-ntreba dacă nu cumva jocul cu personaje românești a fost abandonat, iată că dezvoltatorul indie Unacomn anunță reluarea jocului!
  Zvonurile susțin că vom avea parte de și mai multă lene, din motive mai mult decât obiective de această dată.
  Rămân câteva întrebări esențiale: oare o singură placă Titan X va face față cerințelor de sistem? Vor exista DLC-uri gratuite sau contra cost? Va fi cu adevărat un joc open world? Sistemul de luptă va fi unul pe ture sau pe cai?
  Detalii mai multe vor fi anunțate în următoarele luni, lansarea jocului fiind programată pentru primăvara lui 2016, simultan cu Dishonored 2.

 3. Marian

  Cand am auzit „se intampla din nou” am crezut ca e trailer pentru Assassin’s Creed.
  Repetitie mai mare ca in acel joc nu am mai vazut niciodata.