Infinite Crisis va fi închis

3

Am două vești. Una pentru mine și una pentru voi. Aia pentru mine este că Infinite Crisis a fost lansat. Am petrecut ultimii ani tot primind e-mail-uri că mi s-au acordat nu știu câte monede virtuale pe care le pot folosi în joc, pe care nu le-am cheltuit doarece în tot acest timp nu primisem acces la beta testul lui Infinite Crisis.

Eh, ar trebui să mă grăbesc dacă mai vreau să îl joc, pentru că în august va fi închis. Turbine anunță cu mare regret că acest MOBA la care puteai juca în rolul lui Superman, Batman și diverse variante ale personajelor DC Comics, va fi scos din funcțiune în ziua de 14 august. Aparent, două luni pe piață a fost suficient încât compania să își dea seama că nu, nu avem nevoie de încă un MOBA. Cel puțin nu unul care nu prea încearcă să schimbe ceva, ca Heroes of the Storm.

Sursa: PC Gamer

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

3 Responses

  1. unacomn

    Daca nu iti plac MOBA-urile, joaca-l, e o dileala grozava. Nu ai iteme, nu ai retete, ai eroi, obiective variate, progresie mult mai putin nasoala pentru cei care nu joaca bine, si Diablo calare pe un ponei.