Panache games anunță Humankind Odyssey

5

Studioul lui Patrice Desilets, creatorul seriei Assassin’s Creed, și-a dezvăluit primul joc. Mă refer, desigur, la al doilea studiou al său, primul fiind cumpărat de Ubisoft, iar proiectul său fiind pus pe butuci pentru că francezii sunt cunoscuți universal ca a fi oameni de treabă.

Panache Digital Games anunță Humankind Odyssey, un joc episodic de acțiune-aventură ce te va plimba într-un cele mai importante faze ale civilizației umane, precum descoperirea uneltelor, probabil focul.

Mai multe informații vor fi anunțate anul acesta.

Sursa: Eurogamer

5 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Episodic? Adică ceva foarte lung împărțit în bucățele foarte scurte? Ca o telenovelă?
  Asta-i de bine sau de rău?

 2. Mihai

  Daca prin „episodic” ar trebui sa intelegem „ca la jocurile facute de Telltale”, atunci e de rau.

 3. Mihai

  „Mă refer, desigur, la al doilea studiou al său, primul fiind cumpărat de Ubisoft, iar proiectul său fiind pus pe butuci pentru că francezii sunt cunoscuți universal ca a fi oameni de treabă.”

  Stii ce ma enerveaza? Toata ipocrizia asta. Vai, publisheru` ala a cumparat studioul asta, si uite ce s-a ales… evil publisher!! Saracii developeri!! Uite cum s-a ales praful, saracii developeri…

  Cea mai mare ipocrizie. Nu vreau sa fiu avocatul diavolului… DAR! Ubisoft a cumparat acel studio. Asta inseamna ca Ubisoft a dat niste bani. Nu a obligat nimeni pe nimeni ca acel studio sa fie vandut. A fost o oferta, a fost un accept. Un consens. Ceva stabilit de comun acord. Cineva a dat bani, altcineva i-a luat. Nu s-a dus Ubisoft la bursa sa cumpere studioul proaspat infiintat de fostul lor angajat. Ala a vandut. Ala a luat niste bani. Foarte probabil, multi bani. Si fara sa aibe vreun shotgun la tampla in toata aceasta perioada. A fost perfect libera alegerea. Poti continua sa faci ce faci tu acolo… sau poti sa vinzi. Si poti vinde oricui. Inclusiv fostilor tai angajatori. Ai facut-o? Pai e alegerea ta! Nu a venit nimeni sa-ti bage banii cu forta in buzunar si sa-ti fure titlul de CEO. Tu ai vrut asta! Nu e nimeni victima aici! Cu siguranta a fost un contract la mijloc, au fost clauze stipulate, foarte clar mentionate, si cu siguranta cunoscute de ambele parti. Si la care si-au dat acordul ambele parti! Nu doar Ubisoft! Daca studioul ala a fost cumparat de Ubisoft si pus pe butuci… nu condamnati pe Ubisoft. Cel putin nu mai mult decat cealalta parte. Cand doi oameni cad de acord asupra unui lucru, sa arunci cu rosii in unul singur si sa-l preaslavesti pe al 2lea e ori ignoranta ori ipocrizie.

  Bineinteles, e partea asta de marketing… poti spune „Ubisoft a cumparat” sau „ala a vandut”. Ambele inseamna acelasi lucru, dar doar o varianta din cele doua apare in presa. Oare de ce?

 4. unacomn

  Nu a fost nici un „ala” care a vandut. A fost o licitatie SILITA, publica, a bunurilor THQ, iar din cei care au participat, Ubisoft a avut pretul cel mai bun.
  Dupa care l-au concediat pe Desilets fara motiv, de la studiu si i-au bagat la gunoi proiectul, motiv pentru care este acum in proces la tribunal cu ei sa isi recapete proprietatea si daune pentru concedierea sa.
  Asa ca nu ma mai lua cu „nu sunt victime aici, capitalism e capitalism”. N-am chef sa vad baghete ubisoftiene lustruite pe aici.

 5. Mihai

  Ok, n-am fost documentat in cazul de fata. My bad. Scuze.
  Stai linistit, nu-s nici eu tocmai fericit cu directia in care se indreapta Ubisoft. N-o sa ma vezi militand pt ei.

  Cred totusi ca ce am zis eu e general valabil. Ok, nu e in cazul de fata… dar mi-e greu sa cred ca achizitiile astea nu provin dintr-un acord mutual. Si ca cineva nu primeste niste bani si ca nu ia decizia de a vinde.