The Witcher 3: Unelte pentru modificări confirmate

2

The Witcher 3 va veni la pachet, sau aproximativ la pachet, cu uneltele sale de editare. CD Projekt a confirmat că nu va trebui să așteptăm mult și bine, ca pentru cele ale lui The Witcher 2. REDkit va fi disponibil mult mai aproape de lansarea jocului.

Și dacă tot suntem la capitolul de The Witcher 3, am două vești, una proastă și una bună. Cea proastă este că jocul include aberații cromatice, acel efect menit să te facă să îți înfigi furculițe în ochi dezvoltat de producătorii de jocuri, pentru că te urăsc. Dar, jocul va include și opțiunea de-a dezactiva aberațiile cromatice.

De asemenea, barba lui Geralt va crește în timp real. Așa că vă puteți aștepta ca cineva să facă un stream de Twitch doar cu barba lui Geralt crescând. Va avea o audiență mai mare decât orice emisiune am făcut eu vreodată.

Sursa: RPG Watch

2 Responses

 1. Beda Venerabilis

  Hm, din câte am înțeles kitul de la Witcher 2 a fost cam complicat și modderii nu s-au înghesuit. TES și Fallout au avut succes pe partea asta.
  Aberații cromatice pe care le poți dezactiva? De ce nu sunt dezactivate din start?
  Și va exista și opțiunea să-l bărbierim pe nenea Geralt? Altfel îi va crește o barbă atât de lungă că o va face fular în jurul gâtului.
  Tu ai primit deja jocul?

 2. Gusa Catalin

  Scena este Geralt ajungand cu Ciri in Kaer Morhen.Carte:Blood of the Elves.