Youtube se jură că nu va mai fi groaznic

Titlu deceptiv, știu, e pentru mad clicks, yo. Și, știu, nu avem cuvântul „deceptiv” în română, dar asta îl face și mai poetic. Din categoria „uite o știre care nu o să intereseze pe altcineva în afară de mine”, Youtube își va îmbunătăți serviciile de livestreaming. Nu e o veste ce vine oficial de la serviciu sau de la Google, normal că nu este, dacă ar fi, atunci ar însemna că Youtube a căpătat ceva transparență, și în nici un caz nu vrem asta.

Zvonul prin țară sugerează că în acest moment youtube are vreo 50 de ingineri lucrând la reproiectarea serviciului de livestreaming, cu obiecitvul de-al face mai bun pentru orice înseamnă jocuri și e-sports. Ce exact ar însemna asta? Poate un chat care nu e oribil? Poate un sistem care nu AUTOAMT ȘI FĂRĂ DREPT DE APEL oprește streamul tău de îndată ce sistemul, automatizat, făcut de cretini al serviciului, de detecție a conținutului dă de ceva ce crede că este în proprietatea unei mega-corporații ce există doar pentru a jumuli până la ultimul fulg orice fire creativă.

Dar poate că vor aduce îmbunătățiri serviciului, și nu voi mai avea motiv să înjur Youtube prin Twitter la fiecare câteva zile.

Sursa: PC Gamer