Cel mai lung tur de Hearthstone

Știți cum unii oameni tot stau minute în șir să decidă ce să facă la Hearthstone? Eh, ziceci mersi că nu stau ore în șir, pentru că ar putea. Un jucător numit Mamytwink este acum în proces de a stabili un record mondial pentru cel mai lung tur de Hearthstone. Nu meci, ci tur, unul singur, care în acest moment se desfășoară de 21 de ore, și va continua până pe la 43 de ore.

Cum exact a făcut asta? Nu are Hearthstone o limită de timp pentru tururi? Da, dacă ar sta degeaba, dar el petrece aceste 43 de ore dând o vrajă, una singură(bine, 9, dar aceeași), Arcane Missile, ce lansează ca standard trei săgeți. Prin folosirea altor cărți, ce amplifică efectul, precum șapte Prophet Velen, cu diverse buff-uri, a reușit să ducă numărul de săgeți la peste 26 de mii de mii. Motivul pentru care oponentul său n-a crăpat este că folosește o carte menită să îi prevină moartea pentru o tură, una ce nu se termină de ieri.

Și asta se întâmplă acum pe Twitch.tv (care a avut aseară o breșă de securitate, așa că ar fi bine să vă schimbați parola). Singurul impediment în recordul său este iminenta fază de întreținere a jocului, în care serverele vor fi deconectate pentru câteva ore. Acest pionier al maratoanelor Heathstoneine a făcut un apel la Blizzard pentru amânarea întreținerii. Momentan compania nu a răspuns.

Watch live video from Mamytwink on www.twitch.tv