Pillars of Eternity Expansion!

2

Mai este o săptămână până când va fi lansat Pillars of Eternity. Așa că știți ce urmează, nu? DLC care să vă sece de bani pentru a putea vedea finalul poveștii, pentru a obține personaje care erau în joc de acum 3 luni, pentru a înțelege despre ce era vorba povestea, de… ah, stai, ăsta nu este un joc Bioware, doar un joc ce seamănă cu unul făcut de Bioware acum 15 ani.

Expansion! Unul, întreg, consistent. Obsidian anunță că au început dezvoltarea unui expansion, o echipă mică lucrând deja la elemente de artă care ar urma să fie integrate la o experiență ce va expanda Pillars of Eternity, cam în același fel cum a făcut Tales of the Sword Coast cu Baldur’s Gate. Dimensiunea extensiei va fi cam aceeași.

O dată la care va fi gata nu există, probabil producția sa va dura vreun an de zile. Până atunci, răbdare și Pillars of Eternity peste o săptămână și ceva.

Sursa: PC Gamer

2 Responses

  1. peng

    Cred că voi aştepta ediţia Gold în acest caz, nu mă grăbesc nicăieri. Deşi dacă îl joc acum originalul voi fi mult mai bine pregătit pentru expansion. Dar dacă aştept ediţia Gold va avea parte de bugfix-uri… Decizii, decizii.

  2. Mihai

    Intotdeauna e bine sa astepti! Varianta completa, varianta fara bug-uri… varianta de care ar fi trebuit sa avem parte la lansare, varianta cu pretul corect!