Top 7 Semne că ești un NOOB

9

9 Responses

 1. Marius Catalin

  Omg what a video, such noob, unacomn fail, kick him.

 2. raul

  Legat de sageti am o problema, nu pot sa joc nimic cu WASD. De ce?
  1 sunt stangaci si chiar daca ar parea mai usor pt. stangaci sa foloseasca WASD nu este, imi este mai usor sa controlez un personaj cu mana dreapta deci folosind sagetile, acesta e si motivul pt. cate joc mai mult jocuri de strategie sau cele care necesita un mouse
  2 unii oameni s-au obisnuit cu sagetile si nu mai pot fi schimbati :-((

 3. Mihai

  Corectie la punctul 6: Numai un noob si un TROLL ar avea in numele sau mai multe cifre decat litere. :D
  Nu subestima trollii. :D

  Legat de ce zice raul, si chiar ma gandeam sa completez la ce zicea unacomn…
  Stii, motivul pt care lumea joaca de pe WASD nu e ce ai zis tu in video acolo. Tasta Space, tasta Space, tastele Q si E, Shift, etc… bull poop. Motivul pt care lumea joaca de pe WASD e pt ca ai bratele dispuse PARALELE. Stii, in continuarea UMERILOR. Pt ca daca joci de pe sageti, FIZIC ai o problema!

  Ceea ce inseamna ca e perfect normal pt stangaci sa joace de pe sageti. Iar tu, unacomn, esti un noob pt ca nu ai priceput asta! :P

 4. Marius Catalin

  Quote „Noob .adj – Jucator slab de obicei intitulat prin numele „raul” sau „h4x0r1337” care joaca folosind sagetiile in loc de WASD si se scuza prin fraze de genul: (quoteception) „Legat de sageti am o problema, nu pot sa joc nimic cu WASD. De ce? 1 sunt stangaci si chiar daca ar parea mai usor pt. stangaci sa foloseasca WASD nu este, imi este mai usor sa controlez un personaj cu mana dreapta deci folosind sagetile, acesta e si motivul pt. cate joc mai mult jocuri de strategie sau cele care necesita un mouse 2 unii oameni s-au obisnuit cu sagetile si nu mai pot fi schimbati Big Frown” ” Sursa: DOOM 2 (2005) versiunea HD, si nu, nu cea cu selfie.

  Glumesc :))

 5. raul

  @ Marius Catalin nu sunt Raul de la GamingHDro, dar am priceput gluma
  @Mihai multumiri pt sustinerea stangacilor :-)
  apropa si pe mine ma (mai) cheam Mihai

 6. Nu am idee de nici un nume

  Daca iti scrii numele invers , esti un noob.

 7. peng

  Dacă numele tău de familie e Saibot, probabil că ești un Noob.

 8. pop mihai ioan

  Personal prefer sa folosesc sagetile directionale impreuna cu tastele speciale din apropiere. Cat despre faptul ca „Motivul pt care lumea joaca de pe WASD e pt ca ai bratele dispuse PARALELE” dupa cum afirma Mihai, ca si gluma este una foarte buna deoarece avand in vedere pentru ca toti cei care jucau quake 1 si 2 prin internet cafe-uri acu vreo 18 ani jucau cu tastele directionale rezulta faptul ca aveau probabil toti bratele perpendiculare….. :-D . Acum serios vorbind totul este doar chestie de obisnuita si majoritatea jocurilor iti permit sa-ti configurezi tastatura si mouse-ul cum doresti si in functie de cum ai fost „initiat” in folosirea lor. Eu am fost initiat acum 18 ani cu tastele directionale deci sunt un noob batran asta e, probabil voi supravietui totusi si fara sa folosesc WASD.