Arsenal Airsoft disponibil la Airsoft6

5

Deoarece Counter-Strike tinde să fie plin de trișori, iar Paintball este prea murdar, cei care vor o experiență de bătălie modernă, fără nici unul din dezavantajele lucrului real, au inventat ceva numit airsoft. Un sport la care grupuri de oameni se strâng la un loc, luptându-se în locații diverse, ca păduri, sau clădiri abandonate, cu un arsenal variat de arme airsoft ce arată foarte autentic și se comportă ca atare, dar care sunt în totalitate inofensive, în loc de gloanțe folosind bile airsoft.

Există un număr mare de pasionați de Airsoft în România, și dacă vreți să vă alăturați acestui fenomen, o să aveți nevoie de echipament airsoft adecvat. Nu doar armele, dar și o îmbrăcăminte adecvată cu camuflaj sau poate o vestă tactică, ce sporesc sentimentul de imersiune. Din fericire, sunt comercianți specializați pe acest domeniu care vă pot fi de folos în această privință, precum Airsoft6, un magazin airsoft on-line din Constanța.

Aici puteți găsi replici airsoft după cam orice armă ați putut vedea vreodată într-un FPS, de la Glock G18C la M4A1, pe care cu siguranță le știți din Counter-Strike, alături de prezentări detaliate pentru fiecare produs în parte. Pe lângă acestea, mai aveți și accesorii airsoft, ca o țeavă de precizie, baterie li-po necesară pentru variantele electrice ale armelor și service airsoft, pentru situațiile în care subestimezi exact cât de dificil este să faci o manevră tactică în lume reală, și pici pe un pistol airsoft, care apoi refuză să mai funcționeze.

Tot ce vă mai trebuie apoi pentru airsoft este puțină anduranță și precizie.

5 Responses

 1. Mihai

  Ma indoiesc ca se vor recruta din randul acestei comunitati noi membri pt acest sport, dar apreciez initiativa.

 2. Beda Venerabilis

  Chiar că sunt prea leneș pentru așa ceva!
  Armele astea imită și sunetele reale ale împușcăturilor? Sau fac doar poc-poc?

 3. Mihai

  Depinde. Alea cu baterii, mai putin. Alea cu butelii de gaz, mai mult. Is destul de fidele copiilor din realitate. Difera totusi de la marca la marca. Sunt unele care folosesc plastic ieftin, sunt altele care folosesc metal pe cea mai mare parte a corpului. Sunt si unele care suport „moduri”. Chestii custom. Tevi, lunete, amortizoare, paturi, etc. Gama e variata.

  Pont: daca te bate vreun gand, nu te du la asa ceva fara o casca cu vizor! Fair play e fara headshots, pt ca chiar daca sunt soft balls, unele arme au o forta de propulsare si o raza de bataie destul de mare. Dar vor fi si trisori care nu vor striga „lovit”, si atunci de obicei sunt tintiti ceva mai sus. Am vazut sidearm al carui proiectil trece prin 3 cutii de cola.

  De asemenea… e FOARTE costisitor. Bine, echipamentul ti-l imbunatatesti in timp. Dar, ca la orice hobby serios… poti ajunge cu o investitie care sa depaseasca lejer 10.000 lei. Depinde cat de mult de prinde. Clar nu-i asta costul pt „entry level”… Dar chiar si cea mai ieftina arma necesara sa te duci la asa ceva te poate usura lejer de cateva sute de lei

  Si, alt pont, si de ce zic ca nu e chiar la indemana oricui, in special a multor vizitatori de pe aici… multe din zonele in care se practica sportul asta sunt mai greu de accesat cu mijloacele de transport in comun. Cum zice si articolul, se practica prin locuri abandonate, paduri, combinate desfiintate… locuri dintr-astea mai „remote”. Nu e chiar „cobor la prima statie”. Cam necesita masina. Si cati membri din comunitatea Games-Arena crezi ca isi permit treburile astea? :)

  E un hobby pt „oameni mari”. :) Multi jucatori sunt peste 30, destui si peste 40. Partea faina e ca, prin comparatie, paintball-ul e ca un fel de soma-soma cu pistoale cu apa. :)

 4. Claude

  Mihai, 45% din comunitatea Games Arena sunt oameni intre 25-40 de ani ;).