Top 10 Semne că ești un Casual jegos

3

3 Responses

 1. Mihai

  Unacoamne, recomanda-mi si mie un mmorpg free, populat, care sa nu fie 1st person, si sa fie distractiv.

 2. Mihai

  Chiar sunt partial de acord cu ce zici la 4 si la 3. De ce ai cauta efort si dificultate in putinul timp pe care-l ai pt relaxare? Ai efort si dificultate cam in tot restul zilei, mai putin cand dormi. Stii, job, facturi de platit, rate de achitat, familie de intretinut, viata de zi de zi, probleme care apar in mod imprevizibil dar in acelasi timp inevitabil… toate astea. Ai la orice pas dileme morale, enigme, puzzle-uri, chestii care te fac sa te incrunti. Sa gandesti. Sa te macini. Chestii la care gandesti ORE! Si te tot intrebi, mai… cum as putea rezolva problema asta?

  Iar cand prinzi un moment liber… ce faci? Incerci ceva relaxant? Ceva care doar sa-ti puna un ranjet cretin pe figura de om satisfacut? O tampenie banala, care macar aia sa-ti scrie pe ecran „ai castigat”, cand viata iti da zilnic „you lose”?

  Nu. Nu, frate… tu o iei de la inceput! In acele putine momente de liniste, cand vrei sa fie totul banal… tu ai chef in continuare sa stai incruntat, sa rezolvi enigme, sa joci strategic, sa fii ala inteligent, sa ai parte de o provocare, sa fie ceva greu, sa dea cu biciu`n tine, sa fie hardcore… ca doar tu nu esti un casual!!

  Da. Sigur.

 3. maricel

  mihai, el vorbeste despre gamerul roman care are trimisa sotia, iubita, parintii in strainatate sa munceasca si sa il intretina ca el sa poata juca misiunea la ultrahardcore pana ii iese in cele 16 ore pe zi petrecute in fata calculatorului.