Zvonuri despre Blizzard

Vreți să începem săptămâna cu zvonuri neconfirmate? Și prin neconfirmate adică Blizzard a spus că nu-s adevărate? Normal că vreți. Și oricum, a fost infirmată doar o parte din zvonuri.

Informații scurse de la companii spună următoare lucruri despre:

Hearthstone

Jocul a trecut de 75 de milioane de abonați și este un succes ce a întrecut orice așteptare a companiei. Un nou expansion este acum în dezvoltare, ce se va concentra pe PvE, urmând să se încerce integrarea și unui mod 2 vs 2, ca la Magic the Gathering.

Overwatch

Modelul de afacere este încă într-o stare de flux, compania nefiind în stare să decidă dacă va fi gratuit sau dacă va trebui plătit. Se încearcă lansarea sa anul acesta, dar cel mai probabil va fi disponibil la începutul lui 2016.

Heroes of the Storm

Sunt așteptări foarte scăzute pentru joc. Atât de scăzute încât se conducerea proiectului ar putea fi concediată. Nu-s un expert, dar poate e legat de prostia sistemului de monetizare curent.

Starcraft 2

Legacy of the Void este arpoape gata, și va fi lansat între Aprilie și Iunie.

World of Warcraft

Următorul expansion este în lucru, iar cantitatea de artă ce este produsă de studiouri extrene a crescut de patru ori, pentru a facilita producția sa.

SUPER SPECIAL

Echipa lui Diablo 3 s-a mutat la un proiect nou, plasat în universul Starcraft. Jocul ar urma să se asemene cu Warframe, combinând diverse aspecte ale altor titluri ca Left 4 Dead, Smite și DayZ. Acesta este zvonul pe care Blizzard l-a infirmat și că Diablo 3 va fi dezvoltat în continuare.

Sursa: IncGamers