Șoc: Om poartă tricou

1

Battletoads, un joc ce în retrospecție nu era bun, a fost zărit la evenimentul Microsoft de seara trecută, pe tricoul lui Phil Spencer. În nici un moment nu s-a pomenit nimic despre acest joc, dacă se află în producție sau dacă Spencer era doar nostalgic pentru vremea în care Rare nu producea doar gunoi.

Presupun că nu era ultima variantă, din moment ce Spencer a declarat că nu ar purta un tricou cu ceva fals pe el, nu ar face asta. Spre deosebire de alți oameni care ar face asta.

ShamsRome2IMG

 

Pare probabil că Microsoft  va anunța ceva legat de Battletoads în curând, nu de alta dar au re-înregistrat proprietatea acum ceva vreme. Cât timp jocul nu implică vreun fel de Kinect, nu va fi groaznic și nu va fi exclusiv de Xbone, ar putea fi interesant. Dar probabil va va implica în fiecare fel Kinect și va fi exclusiv de Xbone. Ar fi putut să dea proprieatatea studioului Wayforward, din moment ce au făcut deja un joc Double Dragon grozav, iar broscălăii îs buni prieteni cu Double Dragon.

Sursa: Gamespot

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

One Response