Balbele anului 2014

8

8 Responses

 1. Hadrian

  Unacomn, zi si mie repede ceva jocuri cu masini (curse) foarte realiste, unde ai free road cat vrei si curse in padure.

 2. Nu am idee de nici un nume

  Si ce s-a intamplat cu live-ul? ceva imi spune ca nu mai faci corect? Na eu sunt mai retard asa si nu tin mint . (joaca cookie clicker )

 3. unacomn

  Gluma acolo cred ca trebuia mai multa explicatie. Nodul initial era facut de asa natura incat nu puteam ajusta cravata sa o ridic pana la guler. Asa ca l-am refacut, dar cumva am reusit sa fac exact acelasi nod, fara sa vreau, care nu putea fi ajustat. A treia oara a fost cu noroc.

 4. Iustin

  Deci vei inlocui stirile cu altceva? Oh, in sfarsit, crede-ma ca eu si probabil foarte multi de pe site ne-am saturat de stiri. Poate revin review-urile video?:D

 5. unacomn

  Da. Vor fi video reviews. Nu in felul in care erau inainte, pe masura ce cresc cerintele de sistem, devine mai impractic sa inregistrez ore si ore de gameplay din care sa extrag esentialul, dar vor fi ca un fel de supliment la cel scris.
  Review-ul scris in sine se va modifica si el, daca o sa gasesc niste plug-ins de care am nevoie pentru WordPress, si daca pot fi implementate.

 6. Mihai

  † Stirile de la ora 4.

  Pacat. Au fost lucruri care nu mi-au placut la acest show… mai exact, partea cu personalitatile multiple. Dar spre final asta parea sa se fi remediat, si ramasese exact ce trebuia sa fie: umor. Se intampla suficiente lucruri haioase in industrie, si e pacat ca nu se rade mai des pe seama lor. Era fix ce trebuia sa fie: buletinul informativ de pe 1 aprilie, difuzat cu o frecventa saptamanala.

  Sincer, doar 2 emisiuni urmaresc… Top 7 si Stirile. Asta pt ca sunt singurele emisiuni cu umor. Da, mai si citesc stirile zilnice, pt ca fac un rezumat foarte bun al zilei. Si daca le citesc aici, nu mai e nevoie sa mai intru pe inca 10 site-uri sa vad ce se intampla… o face unacomn pt mine si scrie aici. :D Dar, din grila de emisiuni video a site-ului… erau doar astea 2.

  Site-ul asta avea o chestie pe care nu o vezi prea des la fiecare alt site de asa gen: umor. Acuma tocmai i-a murit jumate din el. Stiri, recenzii, avanpremiere, topuri, etc… le gasesti pe fiecare alt site. Ce-i drept, e mereu greu cu umorul… pt ca fiecare percepe umorul altfel. Si ceea ce mie mi se pare amuzant, altuia i se pare ridicol, iar altuia i se poate parea chiar penibil. Si invers. Dar macar unacomn a incercat si, desi nu i-am apreciat mereu umorul, am apreciat mereu efortul.