Blizzard Entertainment și Nexus Gamers Pub vă invită la Hearthstone GvG Fireside Launch Party

Blizzard Entertainment și Nexus Gamers Pub au plăcerea de a vă invita să participați la Hearthstone GvG Fireside Launch Party pe data de 13 decembrie, de la ora 19:00.

Vom sărbători împreună lansarea primului expansion pentru Hearthstone, Goblins vs Gnomes, și ne vom întrece în arene, într-o competiție al cărui premiu cel mare este gametime World of Warcraft de un an pentru echipa câștigătoare. De asemenea, vom organiza și un concurs de Hearthstone trivia, astfel încât puteți câștiga multe alte premii surpriză puse la dispoziție de organizatori.

Competiția principală se va desfășura în felul următor:
– se formează echipe de câte 2 persoane
– fiecare echipa va juca în arene, timp de aproximativ 3 ore; ideea evenimentului este de joc co-op, de colaborare între cei 2 membri ai unei echipe
– fiecare echipă va juca de pe un device; membri echipei stabilesc între ei cu ce cont joacă, astfel încât recomandăm să aveți suficient gold pregătit pentru mai multe arene
– câștigă echipa care a strâns cele mai multe win-uri (într-o singura arena, nu cumulat)

danielctin14 și Xellos vor fi la datorie pentru a comenta cele mai interesante meciuri și deck-uri.

Intrarea este liberă.

Eveniment facebook – https://www.facebook.com/events/540512102759812

Goblins vs Gnomes este primul expansion pentru Hearthstone, disponibil de azi, 9 decembrie, în Europa. Goblins vs Gnomes oferă jucătorilor peste 120 de cărți noi, cât și noul mod Spectator, o funcționalitate cerută și așteptată de către comunitatea Hearthstone.

Nexus GvG Fireside Launch Party