The Witcher 3 mai întârzie

1

Am pomenit ieri că The Witcher 3 va fi lansat în luna februarie anul viitor, eh, nu va mai fi lansat în luna februarie anul viitor. CD Projekt anunță că Wild Hunt va întârzia 12 săptămâni, fiind programat pentru 19 mai 2015.

Motivul amânării este destul de ușor de înțeles, vor să se asigure că produsul final nu va avea probleme, că este complet, și că nu va muri nimeni în timpul producției pentru că nu au dormit de patru luni.

Posibil ca asta să însemne și că varianta de PC va fi o variantă de PC.

The Witcher 3: Wild Hunt este ultimul RPG din serie ce îl va avea în rolul principal pe Geralt of Rivia, promițând să fie adusă la un final povestea sa ce a început în 2007, când amnezic și buimac alerga printr-o pădure, vânat de lucruri foarte rele. Până acum seria The Witcher s-a remarcat prin faptul că povestea sa principală a fost oarecum marginală, lumea fiind plină cu pericole mai imediate ce trebuiau rezolvate până când Geralt să își poată aminti cine este și de ce este hăituit de spirite.

Sursa: CD Projekt

One Response

  1. Mihai

    Si in sfarsit o sa aflam finalul acelei fraze mentionate inca din chapter 1 din TW1. „The sword of Destiny has two edges. You are one of them.”