Trine vinde câteva tone

4

Trine era un joculeț amuzant la vremea sa, și continuarea sa la fel. Dar nu par genul de jocuri care s-ar vinde prea bine, nu? Da, or avea farmec, însă câți oameni le-ar cumpăra? Mulți. Foarte mulți. Ridicol de mulți.

Frozenbyte anunță că Trine și conitnuarea sa au fost vândute până la ora actuală în mai bine de 7 milioane de exemplare. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, e mai mult decât s-au vândut ultimele două jocuri excelente Rayman, ce au beneficiat de un buget de marketing. Mai mult decât Baldur’s Gate, decât The Witcher și apropiindu-se rapid de Max Payne. Dacă tot nu le-ați jucat, găsiți Trine gratuit pe Steam în acest week-end și la preț redus.

Sursa: VG24/7

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.

4 Responses

 1. ion

  Foarte tare. Trine-urile sunt printre cele mai bune platformere jucate de mine*

  *nu că aș fi jucat excesiv de multe.

 2. Mihai

  Se pun si exemplarele „vandute” pe PS4 abonatilor care il primesc GRATUIT daca platesc un abonament? Daca da, atunci cifrele sunt doar marketing bullocks. Also, 2-ul e kinda suck-ish.

 3. ion

  2 e mult mai bun. Are o varietate mai mare de medii, inamici și e echilibrat mult mai bine (knight-ul nu mai suge).

 4. Mihai

  Are si puzzle-uri mai dificile. Incerc sa-l termin de vreo 2 luni. Intru in el la fel de usor pe cat extragi o masea.