Știri: 5 Octombrie 2014

6

6 Responses

 1. peng

  Cum se numește partidul lui Mark? P$D (Partidul $ Dolarilor)? PNL (Partidul Numai Lacomi)? PDL (Partidul Depozităm Lingouri)? :laugh:

 2. ovidiu

  Ma gandeam la o chestie , anume, cum sa poti face bani cu acea carte. Din cate am inteles e scrisa in engleza.Poti face o campanie de kickstarter , punand ca demo primul/primele 2 capitole.
  Stiu ,suna stupid , dar alti oameni au primit 20.000$ pentru chestii total stupide.Plus daca nu atingi limita , nu pierzi nimic. Cum ti se pare ideea mea Unacomn?

 3. unacomn

  E nevoie de un cont bancar in SUA/UK/Canada pentru Kickstarter. Asa ca ioc. Plus ca inca nu e gata, trebuia sa fie gata, dar tot nu e gata. Desi, e mai aproape de a fi gata decat a fost vreodata.

 4. Mihai

  Poti incerca sa o publici pe Amazon. Sunt lucruri total stupide ce au ajuns bestsellere acolo. Ma gandesc ca tu scrii ceva mai bun decat total stupid. Cine stie, poate prinde. :D

 5. unacomn

  Asta e planul. Ebook, dupa ce este gata. Nu pot lansa cartea prin Early Access or something… desi… neah, nu cred ca ar trece de Greenlight un fisier text autoexecutabil.