Black The Fall pe Kickstarter

2

După succesul lui Moon Hunters, inițiativa de finanțare comunitară a companiei Square Enix continuă cu Black The Fall, un joc făcut de studioul românesc Sand Sailor Studio.

Black The Fall este un joc ce combină acțiune, puzzle-uri într-o lume întunecată, post-industrială și foarte comunistă, cu ocazionalul tablou al lui știți voi cine atârnat de un perete. Vei explora această lume 2.75 dimensională de la stânga la dreapta, în rolul unui individ cu amnezie numit Black, care probabil va cădea, în gropi, pentru că jocul implică și platforming.

Ținutul este populat de o varietate de creaturi, fiecare cu un comportament anume și o funcție prestabilită, ca cerșetori, lucrători, sau intelectuali ce sunt vânați de roboți gigantici. Aceștia vor reacționa la prezența jucătorului în funcție de reputația sa, bazată pe acțiunile sale anteriore. Astfel, un jucător ce are obiceiul să fie rău cu oamenii de rând se poate trezi trădat de ei, anunțând gărzile de îndată ce jucătorul este zărit.

Proiectul necesită 25 de mii de lire sterline în următoarele 30 de zile, cu planuri de extindere până la 62 de mii de lire sterline, adăugând multiplayer cooperativ, conținut mai mult, companioni, animații extinse, o variantă de console și multiplayer prin ineternet ce are ca subiect dominarea mondială.

Black The Fall va fi lansat în toamna anului viitor, dacă finanțarea are succes.

Sursa: Sand Sailor Studio

2 Responses

  1. kyller3030

    Mi-a placut mult varianta demo, mai ales stilul artistic.
    Best of luck